Level Up
the body treatment

Når du tror du har prøvd alt – Oppdag hva 'annerledes' virkelig betyr

Myopraktikk - En total kontroll og overvinning av muskelspenninger i hele kroppen gjennom dyp tverring av kroppens muskelkjeder!
Umiddelbare kontrollerbare resultater!

oppsøkes fra hele regionen.

 • Myopraktikk: Dypere og kraftigere behandling som eliminerer muskelspenninger.

 • Umiddelbar smertelindring: Kontrollerbare resultater med umiddelbar markant bedring.

 • Éngangsbehandling: En ekelt konsultasjone (ikke behandlingsløp).

 • Unik tilnærming: Vitenskaplig tilnærming basert på banebrytende forskning.

 • Ekspertise og dedikasjon: Kombinerer vitenskap og omsorg for å gi resultater som varer.

 • Eksklusiv tid: Dedikert tid og oppmerksomhet som går utover det vanlige for en helhetlig opplevelse. Samlebånd og stoppeklokke er ikke vår stil - Du fortjener bedre!

 • Trygghet: Din historikk, enkel men grundig innføring i mekanismer og behandlingsforløp.

 • Vegen videre: Finner mulige strategier for å forebygge tilbakefall, men lytter alltid til hvem du er og hva DU liker.

 • Personlig tilpasset: Tanke-strategier, opplevelser eller aktivitet som reduserer stress, tar bort dårlig samvittighet, men heller gir glede – Alt tilpasset deg!

BESTILL TIME NÅ!

Level Up – the body treatment!Myopraktoren;  "- Målet er å tilby kunnskap, forståelse, en unik behandling og det aller beste for å hjelpe deg, uansett hvilke utfordringer du måtte møte eller stå i"


Dette må bare oppleves -  vi er klare til å hjelpe!

 • Myopraktikk: Dypere og kraftigere behandling som eliminerer muskelspenninger.

  Regionens beste - Smerter og dysfunksjoner kan være nærmest invalidiserende, og HOPEn Muskelterapi er kjent for fokus på pasienten og myopraktikk, som er en unik og effektiv manuell behandling og dette er grunnen til at folk oppsøker klinikken fra hele regionen.

 • Umiddelbar smertelindring: Kontrollerbare resultater med umiddelbar markant bedring.

  Rask smertelindring - Vår unike og dype tilnærming kan gi umiddelbar smertelindring og målet er en markant bedring og en WOW-følelse før man drar fra klinikken.

 • Éngangsbehandling: Unødvendig med gjentatte besøk.

  Éngangsbehandling - Hos myopraktoren trenger du ikke komme igjen og igjen. Vi forstår hvor verdifull tiden din er, og derfor er vårt mål å gi deg kunnskap, forståelse, unik behandling og vårt aller aller beste for å hjelpe deg, uansett hva du måtte stå i. Skulle du likevel trenge flere konsultasjoner er det du selv som tar kontakt og avgjør dette behovet!

 • Unik tilnærming: Vitenskapelig tilnærming basert på banebrytende forskning.

  Unik tilnærming - HOPEn Muskelterapi tilbyr en helt annerledes måte å forstå og behandle muskel- og skjelettplager på. Tilnærmingen gjennom myopraktikk er basert på internasjonal banebrytende forskning fra noen av verdens fremste forskere og anatomister om kroppens oppbygging og dynamikk. Vi snakker her om væskeflyt, bindevev og biotensegritet. Dette er noe kjent, men bare forstått på en ny måte.

 • Ekspertise og dedikasjon: Kombinerer vitenskap og omsorg for å gi resultater som varer.

  Fagkunnskap og erfaring - En myopraktor er spesialisert på behandling av smerter og dysfunksjoner i bevegelsesapparatet, med særlig fokus på muskulatur. Sammenhenger, spredning av smerte og årsaker er noe myopraktoren dedikerer seg til. Klinikken oppsøkes gjerne av folk som har forsøkt det meste, og ofte for smerter i rygg og nakke, hofte, lyske og kne, tennisalbue, musearm, frozen shoulder, spenningshodepine, artrose, TMD (kjeve), beinhinnebetennelse, revmatiske lidelser, runner knee, overtreningssyndrom m.v. Også smerter i ledd forklart som f.eks slitasje, eller smerter i forbindelse med en prolaps, kan være knyttet til muskulaturen. De som oppsøker klinikken strekker seg fra hvermansen til toppidrettsutøveren. Mange år med klinisk erfaring med pasienten i fokus, samarbeid med internasjonale fagmiljøer og forskere, samt egne medisinske publikasjoner gir et solid grunnlag for å kunne gi deg den beste ekspertise og dedikasjon

 • Eksklusiv tid: Dedikert tid og oppmerksomhet som går utover det vanlige for en helhetlig opplevelse.

  Dedikert tid - Selv om hver økt er priset til to klokketimer, investerer vi i kvaliteten på behandlingen din. Dette betyr at du får muligheten til å dra nytte av vår ekspertise og oppmerksomhet i en tid som går utover det vanlige. Vi er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå de beste resultatene under og etter konsultasjonen, og det starter med den tid vi investerer i deg. Samlebånd og stoppeklokke er ikke vår stil - Du fortjener bedre!

 • Trygghet: Din historikk, enkel men grundig innføring i mekanismer og behandlingsforløp.

  Forutsigbart - Her møtes du uten fordommer og med en åpen og raus holdning uansett bakgrunn eller situasjon. Vi ønsker å bygge tillit og gi deg trygghet og forutsigbarhet. Vi starter med å lære om deg – din historikk, dine tidligere behandlinger og dine nåværende muskelproblemer. Vi ønsker å forstå deg som individ og skape en behandling som passer deg. Vi tror på åpen kommunikasjon og en uformell tone. Gjennom enkel og forståelig informasjon, gir vi deg innsikt i hvordan musklene fungerer og hvordan de kan påvirker smerte og dysfunksjon. For å forstå kroppens underliggende mekanismer ser vi på anatomi, væskeflyt, bindevev og biotensegritet. Dette hjelper deg med å se hvordan alt henger sammen og hvorfor vi gjør det vi gjør. Under selve behandlingen foregår alt på dine vilkår. Du behøver ikke kle av deg – tynne klær som en T-skjorte fungerer fint. Vi forklarer hva som skjer underveis i behandlingen og hva slags reaksjoner du kan forvente.

 • Vegen videre: Finner mulige strategier for å forebygge tilbakefall, men lytter alltid til hvem du er og hva du liker.

  Fremtid – Å ta et helhetlig perspektiv på behandling og se forbi den umiddelbare smertelindringen er viktig. Når behandlingen har hjulpet deg på vei til bedring, er det viktig å se forbi øyeblikket og forberede seg på en best mulig fremtid. Dette handler om å forebygge tilbakefall og vedlikeholde resultatene over tid. Det sentrale prinsippet er å lytte til deg som individ. Det handler ikke bare om å forhindre smerte, men også om å tilrettelegge for at du kan fortsette å leve ditt liv slik du ønsker. Gjennom et samarbeid med deg finner vi løsninger som er realistiske og overkommelige, slik at du kan opprettholde en smertefri tilværelse på lang sikt.

 • Personlig tilpasset: Tanke-strategier, opplevelser eller aktivitet som reduserer stress, tar bort dårlig samvittighet, men heller gir glede – Alt tilpasset deg!

  Mestring og glede - Å tilby en behandlings-opplevelse som er personlig tilpasset hver enkelt er viktig. Om behovet er der inkluderer dette også å utforske og implementere eventuelle tanke-strategier, opplevelser og aktiviteter som bidrar til å redusere stress, eliminere dårlig samvittighet og i stedet fremkalle glede. Målet er å gi deg en helhetlig tilnærming som fungerer spesifikt for deg. Tanke-strategiene som utforskes tar sikte på å hjelpe deg med å utvikle en positiv og styrkende mentalitet. Dette kan inkludere metoder for å gi deg oversikt og håndtere stress, endre tankemønstre som kan forverre smerte, og fremme en sunn emosjonell balanse. Opplevelser og aktiviteter skal fremkalle glede og øke livskvaliteten. Dette kan inkludere å finne hobbyer, interesser eller fysiske aktiviteter som gir deg glede og som er tilpasset dine preferanser og begrensninger. HOPEn Muskelterapi er dedikert til å tilby deg et skreddersydd behandlingsperspektiv, og alle aspekter av behandlingen er utformet for å tilfredsstille dine unike behov og ønsker.

MYOPRAKTIKK - For alle som trenger at kroppen presterer!


CEO for klinikken HOPEn Muskelterapi er myopraktor Stig Runar Hopen.

I tillegg til å være styreleder og faglærer for The Internasjonal Myopraktikk Organization, er Hopen også en uavhengig forsker som har publisert banebrytende forskningsartikler som er indeksert i PubMed og som har fått stor internasjonal oppmerksomhet.

Artiklene viser oppsiktsvekkende nok, at vanlige muskelknuter (myoser) og muskelspenninger, som ofte blir oversett og vurdert som klinisk uviktig eller irrelevant, i realiteten en av hovedgrunnene til smerter og dysfunksjon i bevegelsesapparatet. Dette utgjør et paradigmeskifte i hvordan vi forstår myoser og muskelspenningers enorme betydning, selv også for leddsmertene ved slitasjeskader i ledd, funnet ved bildediagnostikk – som altså ikke på noen måte utelukker muskelspenningers betydning for opplevd smerte og dysfunksjon.

Disse symptomene i muskler og ledd får altså ofte andre forklaringer, både av pasientene selv og av helsepersonell/terapeuter.

Gjennom muskel- og bindevevs-kjeder påvirker muskelspenninger og myoser ikke bare lokalt, men også i stor grad over avstand i kroppen og utgjør en enorm del av sykefravær og utenforskap i befolkningen.

Hopen ivrer for å dele kunnskap på flere arenaer, og er derfor aktiv på sosiale medier, har skrevet og illustrert lærebok om éngangs-behandlingen myopraktikk, og er fast deltager i myopraktor-podden.


Pris

Førsteganskonsultasjon - fastpris kr 2300,- inkl. mva (dobbeltime)

Oppfølgingstime -fastpris 1150,- inkl. mva (60 min)

(Kontant, kort og vipps)

Start din
Behandling

Steinkjer

Håkkagata 10

7714 Steinkjer

(Gratis kundeparkering i bakgården mot rundkjøringen ved "Lås & sikring" i samme bygg og inngang i kjelleretg. mot elva)

Kontakt oss